Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Samsung S20, S20 Ultra en S20+

Dit artikel gaat over het onderwerp: Mobiel

Vanaf nu staan de Samsung S-20, S-20 Ultra en S20 + live in onze bestel portal.

Deze serie van Samsung is in februari 2020 gepresenteerd. Samsung heeft met deze serie vooral gefocust op de camera. Het topmodel, de samsung S20 Ultra heeft een 108-megapixelcamera en een telelens voor optisch inzoomen. Overigens krijgen alle S-20 modellen een verversingssnelheid van 120HZ. Op de S20+ en de S20 Ultra zitten vier camera’s, bij de S20 zijn dat er drie.

Verder kun je de toestellen bestellen met 5G of zonder 5G ondersteuning. De S20+ en S20 Ultra zijn er alleen in de 5G-uitvoering.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de bestel portal op https://shop.tcconnect.nl/

Nog geen inlog voor de bestel portal? Neem dan ook contact met ons op en wij sturen direct de inlog gegevens naar je toe.

Email: info@tcconnect.nl
Tel: 0493 217 000

Meer weten?

Ik ben Kevin, ik denk met je mee en zorg voor jullie perfecte bereikbaarheid. Ik zorg ervoor dat het niet te ingewikkeld wordt, laat dat gedeelte maar aan mij over.