Glasvezel voor De Rips en Elsendorp

Glasvezel voor de inwoners van Elsendorp en De Rips

Netwerkbeheerder E-Fiber legt in de regio glasvezel aan in diverse gemeenten. Om de netwerken met elkaar te verbinden wordt er een glasvezelkabel aangelegd die ook De Rips en Elsendorp passeert. Hierdoor kunnen alle huizen en bedrijven uit deze dorpen gratis een aansluiting in huis krijgen.

Geen minimaal aantal aanmeldingen nodig

Gezien E-Fiber de netwerken in de regio verbindt, is er geen minimaal aantal aanmeldingen nodig om de aanleg door te laten gaan. De glasvezelaansluiting wordt kosteloos in huis afgemonteerd indien de bewoners of ondernemers een abonnement afsluiten voordat de aanleg begint.

Aanleg

E-Fiber start in de zomermaanden met de aanleg van glasvezel in De Rips en Elsendorp. Nadere informatie over de planning van de aanleg volgt op korte termijn.

Geen aanlegkosten

Alle huishoudens en bedrijven die een abonnement afsluiten, voordat de aanleg van start gaat, worden kosteloos op het netwerk aangesloten.

Inschrijven?

Wil je ook glasvezel kom langs bij glasvezelwinkel in deurne of bij Telecombinatie Deurne of Telecombinatie Gemert. Wij helpen je met het juiste pakket kiezen en zorgen dat de overstap op glasvezel voor u vlekkeloos verloopt. Natuurlijk kan dit ook online. Ga da naar https://www.glasvezelwinkel.nl/de-rips-elsendorp/