Header
Over

Cloud Telefonie geeft vrijheid en flexibiliteit

TC connect Cloud Telefonie is gebaseerd op het Telepo platform van Mitel. Het platform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar organisaties en bedrijven vandaag de dag behoefte aan hebben. Bellen met een vast toestel tot geïntegreerde oplossingen tussen verschillende toestellen en mobiele nummers is hierbij geen probleem. Wij werken met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones.

Neem contact op

Altijd en overal bereikbaar op ieder apparaat

Het Cloud Telefonie platform van TC connect is uw eigen online telefooncentrale waar u ook bent. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales. Dit is allemaal flexibel en schaalbaar in te richten. Door gebruik te maken van verschillende gebruikers profielen is er altijd een pakket wat perfect bij uw wensen past. Om dit nog beter passend te maken zijn deze profielen uit te breiden met losse functionaliteiten. Zo betaalt u nooit voor functionaliteiten die u niet gebruikt. Een pakket op maat!

Gebruikers TC connect Cloud Telefonie

Basis

Kantoor

Mobiel

Overal


Vragen? Zie de pagina Contact


Uitbreidingen zijn oneindig

De wensen en behoefte onder de verschillende gebruikers kunnen erg verschillen. Ook niet iedere gebruiker is in te delen in een van de profielen. Daarom is er de mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen voor een perfect pakket op maat!

 • Huntgroep
  Een groep zonder wachtrij functie waarbij op basis van tijd, dag en/of datum bepaald wordt of een groep bereikbaar is. Een gebruiker kan zich beschikbaar stellen voor het ontvangen van oproepen uit deze groep
 • ACD
  Een groep met wachtrij functie, interactieve wachtrij meldingen en skill bases routing.
 • Attendant
  Groep met wachtrij met uitgebreiden functionaliteiten voor telefonistes.
 • IVR
  Keuzemenu
 • Exchange Connect
  pas uw aanwezigheid automatisch aan op basis van uw exchange agenda. Dit kan op onderwerp, beschikbaarheid, locatie en natuurlijk op afspraak.
 • Conferencing
  Zet eenvoudig conference calls voor interne en externe deelnemers op.
 • Mobile VoIP
  Vast naar mobiel integratie.
 • MiTeam
  Dit is een tool waarmee u in team verband kunt chatten, documenten kunt delen, taken kunt uitzetten en online kunt vergaderen. MiTeam is voor kantoor, mobiel en overal gebruikers gelimiteerd beschikbaar. Indien u buiten deze limieten wil gaan heeft u een MiTeam licentie nodig.